یک کد به زبان برنامه نویسی پایتون که آماده می باشد نیاز به برطرف شدن ایرادات و خطاهای آن داریم تا ران شود. همچنین نیاز داریم تا این کد شخصی سازی ما شود؛ چون زبان استفاده شده در آن چینی است(منظور پیغام های خوش آمدید و درون برنامه است) با گوگل ترنسلیت به فارسی تغییر یابد. لازم به ذکر است در این کد از کتابخانه سایکوپای psychpy استفاده شده است که در مورد حوزه های علوم شناختی می باشد و کد در این بستر ران می شود. با مشاهده فایل متوجه کامل منظور خواهید شد. فایل کدها خدمتتان ارسال می گردد و نیاز به دیباگ شدن دارد. همچنین به دلیل آن که نیاز به تست کردن آن بر جمعیت زیادی داریم میخواهیم با استفاده از طراحی یک سایز وردپرسی و دانستن API و دستور request امکان مشاهده و ران کردن آن با ورد به این سایت و ذخیره اطلاعات آن فراهم شود.
2,000,000 تومان
2 اسفند 1402
10 روز
3 پیشنهاد
ندارد
ساده
راه اندازی فایروال میکروتیک بستن پورت های باز اضافی تغییر پورت های دیفالت اضافه کردن اکانت V2Ray بررسی روت های (لیست ip های ایرانی) راه اندازی دسترسی ریموت به میکروتیک از خارج شبکه با در نظر داشتن امنیت شبکه راه اندازی فایل شیرینگ داخلی ادد کردن ip استاتیک
ما یک سایت ووردپرس داریم. میخوایم وقتی کاربر وارد سایت میشه ، ای دی یوزر برای یک هاست api به صورت یک ریکوست ارسال بشه.هاست در پاسخ ، ای دی 10 کالا رو برمیگردونه ، این ده کالا در هوم پیج باید به کاربر نشون داده بشه. کار های مربوط به هاست api شامل این پروژه نمیشود. شما فقط باید ریکوست ارسال کنید و پاسخ دریافتی رو به کاربر نشون بدید.
درود و وقت بخیر قصد تهیه یک استراتژی تستر برای تریدینگ و یا c bot برای استراتژی شخصی خودم رو برای c trader دارم. که استراتژیم بسیار ساده و با یک سری محدوده ها سر و کار داره. که توضیحات دقیق تر و بیشتر رو در صورت قبول پروژه حتما خدمت شما اعلام می کنم. طبق توضیحات استراتژی (که در لینک زیر وجود داره) سشن لندن برای بنده بسیار مهم هست و نیازه دقیق مشخص بشه. به همین خاطر چون در این دو پلتفرم امکان تغییر تایم یا همون utc و اعمال تنظیمات جهت تشخیص هر چه بهتر این سشن وجود داره، قصد استفاده ازشون رو فقط برای گرفتن بک تست دارم. لینک توضیحات: https://docs.google.com/document/d/1Twrd-_UQ_kK0zwmHV5ysKWxKunT2hcsroLpnreMlKXg/edit?usp=sharing در مورد هزینه نیز در صورت نیاز و بررسی توسط برنامه نویس محترم مربوطه، هماهنگی لازم انجام می شه. سپاس فراوان
بنده دانشجوی حسابداری هستم و در حال نگارش و اتمام پایان نامه میباشم. برای گرداوری یکی از متغیرها نیاز به مدل مذکور محرز هست و باید ابتدا توسعه داده بشه و سپس در جهت جمع آوری داده ها بکار برده بشه. علاقمند به برنامه نویسی و توسعه مدل در حوزه ی مذکور هستم برای همین متخصص گرامی طبق تخصص حضرتعالی و با توجه به عنوان موضوع پروژه و مهلت انجام کار خوشحال میشم به صورت تیمی در این پروژه به شکل حضوری و نیمه حضوری به اتمام برسانیم برای همین صرفا متخصصان ارجمند در شهر سنندج برای انجام کار درخواست فرمایند. همچنین طی کل پروسه با کمک همکار محترم به مقاله تبدیل میشه و به توافق و رضایت از دستاورد پروژه عنوان نویسنده اول را به همکار محترم واگذار مینمایم. احتراما به دلیل ماهیت حق شخصی و حقوقی هر دانشجو نسبت به موضوع پایان نامه در کل مراحل پروژه، موضوع پایان نامه فاش نمیگردد.