سلام پروژه من شامل مدلسازی یک کاراکتر (creature Design) در محیط زیبراش است. یک مدل دوبعدی بصورت دیجیتال پینتینگ به مدلساز ارائه میشود و ایشان میبایست این کاراکتر را در محیط زیبراش بصورت کاملا دقیق منطبق با استانداردهای صنعت مدلسازی کند. مدل مذکور می بایست به لحاظ توپولوژی و دیگر موارد مورد نظر کاملا مناسب مدلسازی بشود. همچنین یک گزارش انجام کار از کلیه مراحل مدل سازی حداقل شامل 3000 کلمه همراه با تصاویر مراحل مدلسازی در فرمت Word باید ارائه گردد. مدل نهایی باید تکسچر و نوردهی شده و همچنین فایل سورس زیبراش هم باید ارائه شود. مدت زمان انجام کار بعد از ارائه مدل دوبعدی کاراکتر به طراح، حداکثر یک هفته خواهد بود.
توافقی
21 دی 1402
10 روز
0 پیشنهاد
ندارد
متوسط
سلام خدمت فریلنسرهای عزیز میخوام با عکس خودم مدارک هندی (پاسپورت و آی دی کارت) برام ساخته بشه و به آدرس من پست شود. همچنین برای تایید آدرس نیز فکر میکنم یک قبض و با پرینت حساب بانکی که داخلش آدرس وجود داشته باشه را نیز نیاز دارم. باتشکر فراوان.
یک لوگو میخوام برای فروشگاه حضوری و اینترنتی اسم سایت پارس لنج Parslenj لنج به معنای کشتی کوچک پارس واسه تمام ایران فروشگاه اینترنتی و حضوری هست