سلام یک پی دی اف کامل برای طراحی تا مونتاژ کامل یک ژنراتور 50 مگاواتی با دور کمتر از 100 دور در دقیقه میخواستم بعلاوه طراحی و مونتاژ یک ترانسفورماتور مورد نیاز برای بعد از اینکه این مقدار توان تولید شد توسط ژنراتور بتونه تنظیم بشه برای ارسال به شبکه برق سراسری یا مصرف داخل کارگاه. شرح داخل پی دی اف هم بدین ترتیب که از ابتدای شروع طراحی و محاسبه مقدار کویل یا سیم مسی مناسب با تعداد دور و تعداد شیارها و عمق شیارها و فاصله و زاویه شیارها و نحوه انتقال جریان تحریک به روتور و کلیه جزییات از صفر تا صد طراحی و مونتاژ این ژنراتور و ترانسفورماتور مورد نیاز برای تولید و تنظیم ولتاژ و آمپر برای استفاده داخل کارگاه یا ارسال به شبکه برق سراسری. محاسبه کلیه هزینه های ساخت این ژنراتور و ترانسفورماتور رو با نقشه های دیاگرام و متلب و شماتیک رو میخواستم و با تصاویر بیشتر میخواستم مراحل توضیح داده بشه با محاسبات دقیق و بدون اشتباه و انتخاب نوع آلیاژ هسته روتور و استاتور و نقشه کامل سیم پیچی و کلیه اطلاعات دقیق مورد نیاز برای طراحی تا تولید نهایی این ژنراتور و ترانسفورماتور رو میخواستم با تصاویر و محاسبات مقدار مواد اولیه مصرفی و تجهیزات مورد نیاز برای تولید این دو دستکاه و کنترل و بهره برداری بعد از ساخت این دو دستگاه با تشکر البته اگر این فایل درست و کامل ارایه بشه در صورت موافقت اسپانسر و اخذ مجوزات برای انجام خود این پروژه از فریلنسری که این فایل رو ارایه کرده با حقوق عالی دعوت به همکاری خواهد شد.
600,000 تومان
16 مرداد 1401
0 روز
0 پیشنهاد
ندارد
ساده
محقق برای مقاله در سطح Q1 نیازمندیم . فیلد انتخابی بر عهده محقق است
با سلام نیاز به شخصی دارم که بتونه از پایان نامه ارشد من مقاله استخراج کنه (حداقل یک و در صورت امکان دو مقاله) و اون رو به چاپ در ژورنال های معتبر داخلی برسونه. در صورتی که امکان ارسال و ثبت مقاله کنفرانسی دارید هم لطفا ذکر کنید. پایان نامه در حوزه مدیریت بازرگانی، گرایش تجارت الکترونیک می باشد.
با سلام و احترام و یک شرکت دانش بنیان در زمینه نفت و گاز هستیم نیاز به یک مهندس شیمی فرایند ترجیحاً ارشد است تا به کتابخانه ملی پتروشیمی مراجعه نماید و اطلاعات کاملی در مورد فرایند ریفرمینگ نفتا برای ما آماده کنند.
سلام. نیازمند یک مهندس مواد و متالورژی هستم برای پروژه و تم پروژه مثل مقاله باشه و ممکنه بعضی از جاها بگم چیکار کنه و چیکار نکنه و نیازمند عکس و تحلیل ریز ساختار و اینا هستم