سلام وقت بخیر من یه روتر میکروتیک دارم که کلاینت ها به صورت dhcp ای پی میگیرند من میخوام دو تا کار انجام بدم یکی کلاینت ها م رو از نظر میزان مصرف نرخ اپلود و دانلود مانیتور کنم قبلا از اسنیفر استفاده میکردم ک با اپدیت روتر دیگه این امکان وجود نداره و روتر من از dude پشتیبانی نمیکنه. دوم اینکه به یک سری سایت های خاص اجازه دسترسی بدم من پورت 80 و 443 رو می بندم و در ادرس لیست لیست سایت های مجاز رو اکسپت میکنم مشکل این هست که فقط سایت در دامین اصلی باز میشن و وقتی به منو دیگه یا ادرس دیگه از همون سایت میرم اجازه دسترسی نمیده با ای پی هم تست کردم ولی جواب نمیده. ممنون
100,000 تومان
25 شهریور 1401
0 روز
0 پیشنهاد
ندارد
ساده
سلام یک تمرین هستش که شامل چند قسمت میشه و مربوط به پر شدن مخزن آب میشه در نرم افزار متلب. لطفا توضیحات کامل ویدیویی یا متنی پیوست شود.
سلام من میخواهم یک لایبری با قابلیت ارسال اطلاعات با w5500 ایجاد بشه. شرح فایل آپلود شده است. سخت افزار بصورت ماژول و برد توسعه در اختیارتون قرار خواهد گرفت. اگر نیاز به چیز اضافه دارید حتما برای من بنویسید. توجه داشته باشید همه چیز طبق موارد اعلام شده تحویل گرفته میشود، البته انعطاف پذیر هستیم و در هر مرحله اگر نیاز به کمک یا حتی تمدید زمانی بود با توجه به شرایط و مشکلات پیش آمده تصمیم میگیریم. اگر بتوانید قیمت را بصورت تفکیک شده و زمان بندی شده ارسال کنید بسیار کمک کننده خواهد بود. اگر سوال یه موردی هست که دارای ابهام است بپرسید در اسرع وقت پاسخ داده خواهد شد. با تشکر از شما بابت مطالعه و وقتی که برای بررسی پروژه میگذارید.
مقاله در حوزه انرژی های تجدید پذیر و مهندسی مکانیک مقاله علمی پژوهشی یا isi که مورد تایید وزارتین باشه . در صورت توافق و با پرداخت هزینه .