برای نوشتن یک بخش از یک Review Paper را به کمک نیاز داشتم. (در حدود دو صفحه) مقالاتی که قراراست ریویو شوند را آماده کرده ام و خواهم فرستاد. مقالات در مورد کاربرد دیپ لرنینگ در خطایابی ترانسفورمر میباشند. زبان مقاله هم انگلیسی است. موضوع ریویو: Application of Deep Learning on Power Transformers ریویو به این صورته که واسه هر مقاله ورودی ها، روشی که استفاده کردند و key results رو بیان کنید در آخر هم تو یه جدول این ها رو با هم مقایسه کنید. همانطور که اشاره کردم، قرار نیست یک مقاله کامل نوشته بشه. یک زیربخش از یک ریویو پیپر خواهد بود. احتمالا در حدود دو صفحه از کل مقاله رو شامل بشه.
100,000 تومان
7 اردیبهشت 1401
0 روز
0 پیشنهاد
ندارد
ساده
با سلام پروپوزال و موضوع پایان نامه تایید شده و سه فصل اول تکمیله، میخوام فصل چهار و پنج رو طبق موضوع و سه فصل اول برام بنویسید
یک پروژه درسی مربوط به یک مدار راه انداز لیزر دیودی. نیازمند تسلط روی مباحث الکترونیک 2 و البته فیدبک
مقاله بیس ۲۰۲۵ موضوع در زمینه برندینگ،شخصیت برند،بازاریابی شخصیت برند،..
۲۰ مقاله هستند که میخواهم کدگذاری کیفی شود ( بخشی از فرایند مرور سیستماتیک ادبیات) و با روش کدگذاری باز - محوری و انتخابی باشد.